Hver dag blir tusenvis av flere nettsteder og sider med på Internett som konkurrerer i ditt interesseområde, eller i din nisje. Akkurat nå jobber noen på et nettsted som ligner på ditt, finjusterer det slik at flere mennesker finner det. Du må gjøre det samme. Men du trenger gode handlingsrettet råd; her er noen gode ideer:

Du bør sørge for at søkemotoroptimaliseringen du velger, bruker en kvalitet og bevist teknikk. Å fylle søkeord tilfeldig over hele nettstedet ditt vil ikke gjøre noe annet enn å redusere publikums tillit til legitimiteten din. Vurder skreddersydd innhold som er spesifikt for bedriften din. Dette vil trekke inn publikum og oppmuntre dem til å utforske resten av nettstedet ditt.

Sørg for å ha en relevant tittel og metabeskrivelse på hver side på nettstedet ditt. Uten en unik sidetittel er det veldig vanskelig å rangere høyt i oppføringene. Metakoden er ikke nødvendig for høye søkerangeringer. Det vises imidlertid vanligvis under oppføringen din i resultatene, så det er nyttig for å oppmuntre til klikk gjennom.

Når du begynner å lære om SEO, vil du løpe på tvers av termer som rammer. Rammer kan være en attraktiv funksjon for nettstedet ditt, men de fører også til at nettstedet ditt lastes veldig sakte og vil gjøre edderkoppene må jobbe ekstra hardt for å gjennomsøke sidene dine. Hvis du har rammer på nettstedet ditt, må du sørge for at du også har noen få sider som tilbyr «noframes» -innhold.

Dette virker grunnleggende, men en god praksis å følge er å konstant overvåke siderangeringen din ved hjelp av uavhengige trafikkovervåkingstjenester. Dette vil hjelpe deg med å avgjøre om optimaliseringen din har noen innvirkning på nettstedstrafikken din. Et godt nettsted å bruke er Alexa, som vil vise en overflod av nyttig statistikk.

Behold innholdet som grunnlag. Jo mer innhold du har på nettstedet ditt, jo flere lesere vil du få. Ingen liker å klikke på et nettsted og bli bombardert med lenker og annonser. Hvis du holder ditt eget innhold foran og i midten, vil leserne føle seg mye mer komfortable på siden din og vil sannsynligvis fortsette å komme tilbake for mer.

Finn søkeordene dine. Søk gjennom andre nettsteder for å finne ut hvilke nøkkelord som mest sannsynlig vil koble tilbake til nettstedet ditt. Bruk denne informasjonen til å planlegge nøkkelordene du vil bruke til å øke volumet til området. Jo bedre kamper du har, jo mer sannsynlig er det at du øker besøkende.

Søkemotoroptimaliseringspraksis er noe du må forplikte deg til. Hvert år endres algoritmene, så du må holde deg oppdatert på ting og kontinuerlig lære. Det du gjorde i fjor fungerer kanskje ikke i år, så du må lære ny taktikk for å optimalisere nettstedet ditt og artiklene dine.

Til slutt bør denne artikkelen være et godt hjelpemiddel i søkemotoroptimaliseringen. Her er imidlertid tingen; må du ta i bruk en konsistent og metodisk tilnærming. Engangsutbrudd av entusiastisk energi og innsats vil ikke kutte det. Sett av et par timer hver uke for denne avgjørende delen av virksomheten din.