SEO Strategier

Søkemotorer opererer i en merkelig ny verden. Søkemotorer visualiseres som edderkopper som kryper gjennom cyberspace. De plukker opp «nøkkelord» og legger dem til i deres lair av identifiserende ord. De bruker disse ordene til å lede søkere til nettsteder. Søkemotorer opererer av kunstig intelligens – forskjellig fra vår. Følgende tips er utformet for å hjelpe deg med å bygge bro over dette gapet og hjelpe bedriften din med å få en verdifull venn i disse søkemotorene «edderkopper».

Ha tanke på søkeordene dine, men opprett siden din for brukerne. Søkemotorer gjennomsøker etter søkeord, men det er ikke de som velger å klikke på linken din. En sidetittel eller metabeskrivelse som er full av søkeord uten innhold, beholder folk fra å klikke på linken din.

Hold områdearkitekturen flat for å sikre at nettstedet ditt er så enkelt som mulig å kravlesøke. Ikke bruk for mange delmapper, bruk i stedet beskrivende navn for hver side. Hold sidene dine med de mest konkurransedyktige søkeordene i navnene sine, nær rotmappen, slik at de får en høyere siderangering.

Ikke glem å bruke metakoder. En av de største feilene gjort av nettstedseiere er ikke å fylle ut disse små beskrivende taggene. Dette er en av måtene søkemotoren finner deg på, og derfor tillater leserne å finne deg. Selv om disse taggene kanskje ikke er øverst på listen din, spiller de absolutt en stor rolle i å tiltrekke seg lesere.

En liten taktikk for å forbedre nettstedets søkemotorrangering er å sørge for at de besøkende får muligheten til å bokmerke nettstedet ditt gjennom sosiale medietjenester som Facebook. Du trenger ikke gå til mye trøbbel for å få resultater på denne måten. Koblingene dine besøkende etablerer med slike bokmerker vil forbedre søkemotorposisjonen din helt av seg selv.

Oppdater og oppdater innholdet ofte med ny informasjon. Skissere ukentlige skrivemål for å holde deg på sporet. Hvis du kontinuerlig oppdaterer nettstedet ditt med nytt innhold, vil det bli sett på gunstig av søkemotorer. Hvis du vil at nettstedet ditt skal ha en høy siderangering, må du ha en konstant strøm av nytt innhold.

Hver lenke på et nettsted som fører til et eksternt nettsted, bør valideres regelmessig. Koblinger som peker til manglende innhold (brutte koblinger), er dårlige nyheter. Ikke bare er ødelagte lenker irriterende for besøkende på nettstedet, de straffes av søkemotorindekseringsalgoritmer. Å fikse eller slette ødelagte lenker forbedrer nettstedets posisjon på resultatsidene for søkemotoren.

Prøv å forbedre Google-gjennomsøkingsfrekvensen din. Googles gjennomsøkingsfrekvens refererer til hvor ofte en søke edderkopp fra Google besøker nettstedet ditt og samler inn informasjon som deretter blir tilgjengelig i søkeresultatene. Legg ut nytt innhold regelmessig for å tiltrekke seg oppmerksomhet fra søkemotor edderkopper. Det er mange trafikkverktøy som hjelper deg med å holde oversikt over hvor ofte edderkopper besøker nettstedet ditt.

Vi håper disse tipsene har gjort dette immaterielle landskapet der søkemotoren «edderkopper» fungerer tydeligere for deg. Å lede dem til nettstedet ditt vil gi virksomheten din et enormt løft. Søkemotorer kobler virksomheten din til kunder. Studer disse tipsene – og mye mer informasjon på nettet – og bunnlinjen din vil definitivt ha nytte av det.